Servei de vídeo

Producció Audiovisual

 Documentals

Basant-nos en una idea (propia o del client) fem un projecte documental des de la etapa inicial fins la distribució i promoció. Ens encarreguem tant del capital com de la recerca financera, així com de les tasques de rodatge i post-producció.

 Reportatges

Basant-nos en una idea (propia o del client) fem un reportatge des de la etapa inicial fins la distribució i promoció. Ens encarreguem tant del capital com de la recerca financera, així com de les tasques de rodatge i post-producció.

 Vídeos corporatius

Com a eina de comunicació y promoció d'una empresa, oferim un producte audiovisual per transmetre el missatge que els clients desitgen dirigir a seu públic. Adaptem ideas a les necessitats de cada client per a que puguin tenir material corporatiu i comercial de qualitat sense excedir el pressupost.

 Casaments

Realitzem gravacions de casaments tan de la ceremonia com del banquet posterior. Realitzem una edició acurada per generar una historia emotiva de principi a fi.

 Esdeveniments

Realitzem gravacions d'esdeveniments amb una narració o una edició més personal. Una manera atractiva de mantenir els records i de ser fidels a l'estil de cada client. També podem simplement gravar un acte o parlar, sense editar.

 Peces periodístiques

Produïm continguts periodístics, incloent entrevistes i reportatges. Format en periodisme, fem productes rigorosament informatius sense sacrificar la qualitat tècnica i narrativa.

Demana el teu pressupost sense compromís

Galeria