Festival Inclús

Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, és un festival de produccions audiovisuals, tant documentals com de ficció, centrat en la temàtica de la discapacitat. És una iniciativa impulsada per AES i organitzada per Fish Muvi. L'objectiu del Festival Inclús és donar visibilitat a obres audiovisuals elaborades al voltant de la temàtica de la discapacitat i amb un punt de vista diferent. Ja siguin creats per entitats que intervenen directament al món de la discapacitat, per persones o altres col·lectius.

El festival tindrà lloc del 12 al 18 de desembre de 2016, dates properes al 3 de desembre, Dia Internacional de la Discapacitat, al CaixaForum Barcelona. Es realitzarà un pase de material audiovisual dels finalistes segons les diferents categories. Es premiaran les millors obres presentades.

A més, Inclús es centra en produccions audiovisuals, però també presenta altres activitats i disciplines artístiques i comercials amb la finalitat de donar visibilitat a aquest sector.

Cartellera 2016

Primera part de la cartellera amb les portades de les pel·lícules de la secció oficial del Festival Internacional de Cinema i Descapacitat de Barcelona Tercera part de la cartellera amb les portades de les pel·lícules de la secció oficial del Festival Internacional de Cinema i Descapacitat de Barcelona Segona part de la cartellera amb les portades de les pel·lícules de la secció oficial del Festival Internacional de Cinema i Descapacitat de Barcelona